GncPlay: Turkcell Müzik Servisi ile bedava mp3 indir


Turkcell, internet üzerinden yüz binlerce yerli ve yabancı şarkıyı ücretsiz dinlemek isteyenler için müzik servisini kullanıma açtı. Dileyenler, bu şarkıları indirebiliyor.

Turkcell, müşterilerini konuşturmanın yanı sıra ek servisler sunmaya devam ediyor. Gnctrkcll markası altında dün kullanıma açılan Müzik servisi de bu yeniliklerden biri.

Üye Girişi Yapın Hepsini Dinleyin

http://gnctrkcll.turkcell.com.tr/muzik adresinden siteye giriş yaptığınızda şarkıların 30 saniyelik kısımlarını dinleyebiliyorsunuz. Üye girişi yaptığınızda ise şarkının tamamını dinlemenin yanı sıra, listeler oluşturma gibi seçeneklerden de faydalanabiliyorsunuz.

Listeler Yapın Paylaşın
Şarkıları dinlemek ve liste yapmak için kullandığınız oynatıcı.

Hazırladığınız listeleri, dilerseniz paylaşabiliyorsunuz ve başka kullanıcıların listelerini de takip edebiliyorsunuz. Şarkıların yanı sıra müzik dünyasından haberler ve sanatçılarla ilgili son bilgiler de sitede yer alıyor.

Şarkıları Nasıl İndirirsiniz?
Dinlediğiniz şarkıları bilgisayarınıza indirmek için henüz bir seçenek bulunmuyor. Ancak bazı yazılımlarla bu şarkıları indirmeniz mümkün. Örneğin Flashget yazılımın yanı sıra Firefox'taki Flashgot eklentisi ile bu işlemi kolayca yapmak mümkün.

0 yorum:

Yorum Gönder